Top

Automat met eigen logo! 

Bij automatonline kunt u op aanvraag ook je eigen logo of ontwerp op de automatten laten drukken. Hiervoor hebben we enkel uw bestand in eps formaat nodig. 


Automat met eigen logo om reclame te maken


Een losse automat met eigen logo laten bedrukken is vooral een mooie bijkomstigheid als u zelf een bedrijf heeft of u wilt ergens reclame voor maken. Dan kunt u op verschillende manieren uw eigen logo op uw automat laten drukken. Voor meer info neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Uw eigen stijl en uiterlijk van de automat bepalen


Losse automatten zijn erg praktisch. Buiten dat ze bijzonder praktisch kunnen worden gebruikt kunnen ze ook nog in allerlei verschillende kleuren en designs geleverd worden. Zo kunt u een stijl en uiterlijk uitkiezen die bij uw auto past. Ook is er de mogelijkheid om deze in verschillende kleuren te laten fabriceren of er zelfs een logo op te laten drukken. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.


Benieuwd naar de soorten auto matten die we in onze webshop hebben? Of meer weten over het onderhoud van uw automat? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor meer info!